9 martie 2008

Mereu, mereu...

Exodul 20:12
"Cinsteşte pe tatăl tau şi pe mama ta pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău!"

Arată respect în fiecare clipă, oferă o floare în fiecare zi, fă o surpriză atunci când se aşteaptă mai puţin, TE IUBESC MAMI, TE IUBESC TATI să devină precum aerul pe care îl respirăm!

Mulţumeşte lui Dumnezeu pentru familia creată special pentru tine!


Nu lăsa obiceiurile să-ţi răpească bucuria de a avea în fiecare zi o atmosferă specială alături de părinţii tăi /de a face fiecare zi specială pentru părinţii tăi!

Gândeşte-te care sunt florile preferate ale mamei, treci cât mai des prin piaţa de flori, alege una specială pentru ea; indiferent de vârsta pe care o ai, nu lăsa să treacă o zi fără ca tăticul tău să primească un mic pupic din partea ta sau o încurajare, dar mai ales acel MULŢUMESC care îl face atât de fericit. Poate uneori se uită nedumerit la tine, fă-l să înţeleagă şi să simtă că îi eşti mulţumitor pentru tot, in orice clipă, nu doar atunci când îţi oferă un sprijin material.

Nu te lăsa amăgită de faptul că îi pregăteşti acum, de 8 martie, mâncarea preferată şi îi faci astfel o mare bucurie. Da,este fericită, dar gândeşte-te cu atenţie la zilele în care nu eşti la masă cu ei, la zilele în care nu eşti mulţumită de desertul pregătit; îţi place desertul, dar tu vroiai altceva; încearcă să pătrunzi puţin, puţin în inima ei; abia atunci vei înţelege că o zi, 8 Martie, nu e suficientă pentru a-ţi arăta respectul, dragostea, mulţumirea.

Ziua de 8 martie este specială, este ziua femeii, asta se vehiculează peste tot.

Nu lăsa obiceiurile să-ţi răpească bucuria de a avea în fiecare zi o atmosferă specială alături părinţii tăi/de a face fiecare zi specială pentru părinţii tăi!

Manifestările dedicate acestei zile nu dovedesc altceva decât că totul a devenit un obicei.
Aceată zi este una specială, la fel ca toate celelalte zile date de Dumnezeu în care El ne învaţă să ne respectăm părinţii, sa le arătăm dragostea noastră şi sa fim mulţumitori faţă de ei.
Să fiţi binecuvântaţi!